Doua sugestii de proiecte de case mici

 

case mici proiecte

Esti in cautarea unor proiecte de case mici, ale caror costuri sa nu fie unele foarte ridicate si care sa se potriveasca perfect pentru familia ta? Atunci esti norocos, deoarece am hotarat sa aducem in discutie acest subiect in cadrul articolului de fata, in care vom prezenta doua sugestii de proiecte de case mici, fiind vorba despre unele de dimensiuni mai reduse (nu foarte mult), dar foarte practice si care, in mod normal, au costuri de intretinere si constructie nu foarte ridicate.

Suntem convinsi ca iti doresti cateva sugestii care sa se plieze foarte bine pe nevoile unei familii nu foarte numeroase (sa zicem formata din patru membri) sau pentru un cuplu tanar, aflat la inceput de drum, nu-i asa? Asta iti vom oferi!

Ce proiecte de case mici sunt pe placul nostru?

O prima recomandare a noastra dintre cele doua sugestii de proiecte de case mici consta intr-o casa care se intinde pe o suprafata de aproximativ 130 de metri patrati, construita intr-un mod traditional si care beneficiaza, de asemenea, de o veranda, de care te vei folosi cu siguranta destul de des, aceasta aducand si un aspect mai placut locuintei (dupa cum poti vedea in simularea pe care ti-o prezentam).

sugestii de proiecte de case mici

Mai jos poti vedea planul viitoarei tale case (daca vei opta pentru o astfel de constructie). Dupa cum poti observa, iti pune la dispozitie trei dormitoare si doua bai, o sufragerie, bucatarie, suficient de multe spatii de depozitare, un spatiu special conceput pentru a fi utilizat de catre masina de spalat rufe si uscator, precum si un garaj (ideal in cazul in care ai o masina, dar nu numai).

sugestii de proiecte de case mici

O alta sugestie de proiecte de case mici este cea de mai jos, care vine de data aceasta la dimensiuni putin mai mari decat ceea ce am prezentat anterior, fiind vorba de o suprafata totala de aproximativ 160 de metri patrati. Din punct de vedere al aspectului, dupa cum poti vedea este foarte cocheta, iar prin amplasarea ferestrelor se asigura ca vei avea parte de multa lumina naturala. Si aceasta este una care vine cu o veranda.

proiecte de case mici

Dupa cum se poate vedea in planul casei, ea pune la dispozitie trei dormitoare si doua bai, o sufragerie, loc de luat masa, bucatarie, un hol la intrare, precum si alte spatii de depozitare. Fata de proiectul prezentat mai sus acesta este al unei case care nu dispune de un garaj, cu toate ca nu reprezinta un minus acest aspect.

proiecte de case mici

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *