Optimizarea spatiului din jurul casei poate fi acum o joaca

 

Se spune despre o casa ca este coperta unui roman nescris plin de mister, in jurul careia prospera oamenii, astfel ca amenajarea acesteia dupa chipul si asemanarea lor trebuie sa fie un obiectiv de luat in seama.

Daca detineti o casa care dispune de un ansamblu pitoresc de invidiat, nu ramane decat sa adaugati amanuntele cu stil in exteriorul ei pentru a mai scrie inca o pagina de istorie.

Usa de intrare, orificiul care poate oferi impact

O casa construita in stiluri arhitectonice moderne, sau una  traditionala care implica ingradirea  in jurul unui zid si a unei porti?

Indiferent de situatie toate aceste lucruri trebuie sa fie facute in cei mai potriviti termeni, usa de la intrare fiind obiectul fara glas care te intampina dupa o zi de munca istovitoare si te invita in jurul unei case primitoare.

Portile din fier forjat sau usile decorative facute din lemn finisat, carora le sunt atasate diferite vitralii au castigat in ultima vreme in popularitate si par sa fie alegerea numarul unu in ochii tuturor.

Gradinaritul si imbinarea florilor in mozaic, o alta operatiune de maiestrie

Gradinarit

Deseori in curtea proprie originalitatea poate fi exprimata intr-un cadru natural datorita unei dispuneri strategice a culturilor florale, lucru care il stiu cel mai bine persoanele pasionate de acest domeniu sau micii gospodari.

De asemenea plantarea unor puieti tineri care vor deveni ulterior pomi fructiferi maturi pot fi iarasi niste operatiuni care sa aduca cinste  si sa descrie perfect munca unor oameni care doresc sa obtina rezultatele scontate.

Iluminatul potecilor, o operatiune de stilistica

In jurul tuturor pavajelor din marmura, pot fi ampalsate diferite corpuri de iluminat de diferite dimensiuni care vor infrumuseta peisajul, dar in egala masura vor forma cele mai placute impresii cromatice identificate la nivel vizual.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *